espa banner

ΑΦΙΞΗ/ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ ΔΙΑΜΟΝΗ

Στις παρακάτω σελίδες (με αλφαβητική σειρά) θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες μας, που θα βοηθήσουν να κάνετε τις διακοπές σας πιο άνετες.

Η ώρα την ημέρα της αναχώρησής σας είναι μέχρι τις 12:00. Εάν χρειάζεστε να παραμείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας ( πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ), επικοινωνήστε με τη υποδοχή. Η χρέωση για περαιτέρω διαμονή μέχρι τις 18:00, κοστίζει ανάλογα με την εποχή, και κυμαίνεται από 35,00 € έως 50,00 €. Σε περίπτωση ανάγκης άμεσης αναχώρησης απευθυνθείτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου.
Το A/C θα αρχίσει να λειτουργεί μόνο εάν η πόρτα του μπαλκονιού είναι κλειδωμένη. Σας παρακαλούμε να αφαιρείτε την κάρτα/κλειδί από την υποδοχή ηλεκτρικού ρεύματος πριν την έξοδο από το δωμάτιο για προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση ενέργειας.
Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια επιλογή από μαξιλάρια. Επικοινωνήστε με την υποδοχή.
Αν πρέπει να γίνουν επισκευές στο δωμάτιό σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη υποδοχή (90). Ζητούμε την κατανόησή σας εάν για οποιοδήποτε περίπλοκο τεχνικό πρόβλημα μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην επισκευή.
Παρακαλείστε να αφήσετε το κλειδί/κάρτα του δωματίου σας στην υποδοχή πριν την αναχώρησή σας.
Η χρήση της θυρίδας ασφαλείας στο δωμάτιό σας είναι δωρεάν. Για να την χρησιμοποιήσετε, διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες. Το ξενοδοχείο δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια τιμαλφών από το δωμάτιο ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή.
Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους και σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου.
Καθημερινή καθαριότητα των Δωματίων, Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων κάθε δυο (2) ημέρες, Αλλαγή ιματισμού μπάνιου κάθε ημέρα.
Καθημερινή καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων
Δεν επιτρέπεται να διατηρούνται κατοικίδια ζώα οποιουδήποτε μεγέθους σε όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί να βρεθούν κάποια αδέσποτα ζώα (γάτες και σκύλοι), που δεν έχουν ιατρική περίθαλψη. Μην τα ταΐζετε και ούτε αγγίζετε, επειδή θα μπορούσατε να μολυνθείτε και να προσβληθείτε από διάφορες ασθένειες. Το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ασθένειες ή δερματικές λοιμώξεις που προκαλούνται από τα ζώα.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομικό σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης. Βεβαιωθείτε ότι οι μπαλκονόπορτες είναι σωστά κλειστές, διαφορετικά η συσκευή δεν θα λειτουργήσει.
Προσέξτε να μην ενοχλείτε κανέναν κατά τη διάρκεια των γενικών ωρών ανάπαυσης που είναι από τις 15:00 έως τις 17:00 και από τις 24:00 έως τις 07:00.
Εάν επιθυμείτε την απολυτή ησυχία, πατήστε το κουμπί "Μην ενοχλείτε" με ένα απλό άγγιγμα στον πίνακα που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιό σας δίπλα στην πόρτα.
Αν και το νερό από τη βρύση είναι πόσιμο, σας συμβουλεύουμε να πίνετε μόνο εμφιαλωμένο νερό.
Παρακαλείστε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων και θα προσθέσουμε στο δωμάτιο ένα παιδικό κρεβατάκι δωρεάν.
Η παροχή ρεύματος λειτουργεί σε 220 VOLT. Εισαγάγετε την κάρτα κλειδιού στην υποδοχή
Αλλαγή πετσετών και κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιείτε πετσέτες μπάνιου στην πισίνα και στην παραλία.
Στην υποδοχή διατίθενται πετσέτες για την παραλία και την πισίνα με εγγύηση καταβολής 10,00 € ανά πετσέτα. Την ημέρα της αναχώρησής σας, παραδώστε την πετσέτα και σας επιστρέφουμε την εγγύηση των 10,00 €. Αλλαγή χρησιμοποιημένων πετσετών με φρέσκες κάθε δεύτερη μέρα.
Δεχόμαστε τις κύριες Πιστωτικές Κάρτες σε όλα τα τμήματα
Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση. Ρυθμίστε την ένταση της τηλεόρασης στο επίπεδο που δεν ενοχλεί τους επισκέπτες στα γύρω δωμάτια.
Ο αριθμός τηλεφώνου του ξενοδοχείου είναι: +30 23754 40700 Παρακαλείστε να καλέσετε (0) για να πάρετε μια εξωτερική γραμμή. Για κλήσεις σε άλλο δωμάτιο παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποδοχή (90).
Η υποδοχή είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα.
Παρακαλείσθε να ενημερώσετε την υποδοχή και ο υπάλληλος είναι έτοιμος να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας.
Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ένα μικρό ψυγείο και η χρήση του είναι δωρεάν.
Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος, με έξτρα χρέωση, βασιζόμενη στο Room Service Menu. Για πληροφορίες καλέστε το 84.